Posts

Showing posts from May, 2012

si ateng budak yang kuat menangis:)

Image

kesedihan welcome back to me(updates blog with a tears:'(

Image
kan bestt kalau hidup nie tanpa sebarang dugaan .. ohmaiii .. YA ALLAH .. saya rase tiap hari saya mengeluh .. YA TUHAN ampuni saya .. saya memang tak pandai nak bersyukur dengan ape yang telah KAU berikan kepada saya .. hidup saya kadang-kadang gembira .. kadang-kadang tak .. kenape ?? kalau boley .. saya nak memilih apa yang patut untuk saya ... kalau laaa hidup nie takde masalah .. kan besttt .. dia tinggalkan saya macam itu jeee .. kenape YA TUHAN ? saya semakin hari semakin tertekan .. saya tertekan dengan keputusan peperiksaan .. saya tertekan dengan guru saya .. saya takde tempat nak mengadu .. saya pening .. saya sakit .. saya menderita .. sume saya tanggung .. bile nak menjadi sebahagian dalam hidup saya,bukan maen cakap saya sayang awk tapi bile da menjadi pasangan saya, begitu mudah awak tinggalkan saya ..
                      saya cakap da dulu .. saya tak bijak .. saya bukan tergolong daripada budak straight A .. tolong fahami saya .. tapi keputusan saya bukan teruk mane…

sister asma husna ' wedding

Image
maybe 10 tahun yang akan datang saya duduk kt atas kerusi pelamin ituuu:)) hiwhiw







haii .. selamat tengahari semua

-.-

   esokk aku exam .. exam pertengahan tahun .. nervous .. takot .. seram ... sume ader dalam jiwe aku niehh .. seriusly .. aku tak ready nak exam .. nak menghadapi dengan exam .. aku takot tersangat .. aku da taknak maen da .. fessbuk pun aku da taknak bukak .. tuk tahun nie .. aku just na fokus stadi .. sbb aku taw aku lemah laaa .. aku na fokus stadi .. aku nak fokus pade subjek yang aku lemah .. like sejarah .. sejarah aku memang takot .. dari dulu lagi ..

  aku tahu aku tak sepintar kau ... tapi tolong laaa jangan bajet sangat .. ohmaiii .. da start 'aku' da .. ohh tidakkk !!!! saya bengang niehhh .. saya akan buktikan yang saya bolehh buat .. INSYAALLAH .. kenape laaa saya rase saya sedihh tersangat hari niehh .. pelik kan saya ? setiap hari sedihh .. tak bosan ker ?? orang pandang rendah pade kelemahan saya .. saya terase hati sangat-sangat .. kelemahan saya ditunjuk-tunjuk.. malu .. sangat malu .. sape tak malu right ????

 INSYAALLAH .. saya percayekan keajaiban…

jodoh aku ker ??

assalamualaikum:)

 hariniee saya na share something story dengan awk sume .. nie kisah hati saya .. sekarang saya taktaw nape saya dengan banyak sangat dugaan .. dugaan terus melanda .. saya sayang dia .. lepas mama saya, abah saya,siblings saya .. dia orang ke-4 dalam hidup saya ..

saya tak mungkin ambil bf orang .. tuw saya tahu ..n even kawan-kawan saya selalu ingatkan saya .. jgn ambil bf kawan sendiri . tapi dalam kes saya .. kawan saya tak penah couple dengan dia .. malah se dia jugak tak berkenang lansung dengam kawan saya ..

saya taktaw lam citer camne .. YA ALLAH !!! hal nie sume berlaku mase da na exam .. susah bagi saya :(

assalamualaikum ..

Image
haii-.-

      hari niee saya nakk post something .. saya da okeyy sekarang .. even da okeyy dari dulu .. ALHAMDULLILAH .. hati saya sudahh tenang .. sudah tenang macam dulu .. tuhan ader disisi saya .. alhamdullilah .. itu yang saya nakk .. itu yang saya impikan .. doakan saya and kekawan saya terus berada dalam keadaan yang baik .. seriusly saya cakap,saya tak suke gaduhh .. saya paling benci gaduh ,, gaduh paling saya benci .. saya harap saya terus berada dalam keadaan yang baek ..
       saya sayang mereka .. saya sayang 3 BESTARI 2012 .. sampai bile-bile mereka ader di dalam hati saya .. 3 tahun bersama .. saya sayang mereka macam da adik saya sume .. really saya cakap .. susah nakk dapat kawan macam mereka .. yang caring .. yang faham keadaan sahabat .. walaupun gaduhh , tapi still berbaikk .. takpenahh bermasam muke sampai 1 bulan .. paling lame seminggu .. itulaaaa kelasss saya .. kelass yang saya paling sayang .. muahhhhh:3
     mereka adalah kawan sebenar saya .. memang betol…