Posts

Showing posts from October, 2015

bermulanya life aku as a student uitm

Assalamualaikum.

sejak aku tinggalkan dunia blogger ni, otak aku semakin susah nak reka ayat, cantumkan ayat dan sebagainya hahaha. oklah, malam ni aku free, sangat sangat free dan line internet mmg laju bakhang jadi aku memang terlebih excited nak menulis dalam belog kesayangan aku. sambil menaip, aku buka new tab dan dengar lagu di utube. lagu jiwang pergh pergh hahahaha. mmg enjoy gila ah aku balik rumahkan. padahal final exam tak habes lagi, hmm. cakap pasal final exam hmm hmm mm. stop pasal final exam sekarang kita fokuskan pasal kos aku. lagipun aku tak share lagi kan apa yang aku buat lepas terima result spm dlu kan hahaha.

bermula pada bulan 6 yang lalu, aku telah menerima tawaran utk menyambung belajar dalam bidang art and design. deparment mane yang aku amek? actually, art and design ade 9 deparment okay. btw nanti aku buat entry baru pasal art and design okay. kat situ aku akan bagitahu secara detail la psal kos ni ya. sekarang ni aku share ape yang patut dulu la ya sbb takut…