Posts

Showing posts from July, 2015

Selamat Hari Raya!!

Assalamualaikum dan hai evebadih. semoga korang berbahagia selalu di samping keluarga tercinta..

haaaaa....... pejam celik pejam celik, aku pun dah sebulan duk kat uni, tup tup dah nak raya! walaweh!! kejap gile ramadan tahun ni weh. dan semestinya raya tahun ni tanpa nenek kesayangan aku. OHMAIGARD :( terasa kesunyian itu sbb biasanya bila ada nenek yg tinggal dengan kita, tetamu yang datang tu ramai sbb nak melawat nenek kita kannnnn.. dan tahun ni aku taktahu laaa tetamu aku ramai ke tidok. hahahaha. hari raya sebenarnya paling best gile okay. sbb yang pertama- tamaaanya, dapat duit raya. yang kedua: dapat baju baru, kasut baru, handbag baru (umur dah 18 tahun ni, mmg keinginan utk mempunya handbag sangat luar biasa bagiku HAHAHAHA) dan segala-galanya baru di dalam rumah. i mean ape yg baru tu like maybe parents korang tukar langsir baru ke, sofa baru ke *tak akan tukar tv setiap kali nak raya kot. macam tak logik lah pulak hehehe. okay org kaya lain cerita hiks.

ok, tutup cerita i…