Posts

Showing posts from July, 2013

header giveway

Image
bismillah, urmm, test test test. aku sebenarnye tak tahu mane nak buat kontes nie. tapi kawan  aku mitak try kan. so aku cube lah. urm, jadi ke tak, aku tak tahu lah tu. nie syarat yang terdapat pada kontes kawan aku tu :

Buat satu entry bertajuk "Header Giveaway"
Copy banner diatas dan paste diblog anda seterusnya backlinkkan ke entry ini (hanya dikotak komen bukan tempat lain ye)
Pemenang diumumkan pada hari Rabu,jam 9 malam
Pemenang dipilih melalui cabutan bertuah









Berpuasa :)

Assalamualaikum.

dah lama saya tak cek belog saya. dah macam-macam jenis habuk yang bertapak dalam belog nie ha. rindu sangat-sangat sebab itu kemaskini jugak ini. ohya, korang berpuasa macam mane? ok? semuanya berjalan dengan lancar? kalau macam itu, alhamdullilah.

"krik krik krik" ( sedang mengatur ayat, lama sangat tak up to date belog ni, jadi sedikit BLUR !)

pejam celik, pejam celik, rase mcm sekejap je kan kita berpuasa. tak lama lagi dah nak raya. heeee~ tak sabar nak menyambut hari raya (isk, puasa tak habis lagi, cakap pasal raya pulak dah) hahahaha, bukan apa, saya dah lama teringin nak makan rendang ayam, daging, and macam-macam jenis lauk-pauk lah kan. 
agak-agak saya dapat tak lagi erk duit raya. yela, umur semakin hari, semakin tua, rasenye takde dah kut orang bagi................. tit!
(ohnomnomnom) tak mungkin, tak mungkin. kena dapat jugak duit raya. duit raya penting ok, salah satu sebabnya, poket kita akan sentiasa penuh selama sebulan tu(tak termasuk …