Posts

Showing posts from November, 2013

Holidays :)

Assalamualaikum,
haii..

 heloo gengg. pe citer cuti cenggini? aku? aku bosan bagai nak rak tapi macam tu la kan, bosan bosan pun tapi busy mengalahkan pm. hewhewhew. btw, next year umur aku akan meningkat ke 17 tahun. wahh wehh gempak doe, dah tua dah aku. huhuhu. tapi tula, tua aku tak risau sangat, tapi SPM tu yang selalu buat jantung aku terumbang-umbing. hahahaha. berdebar-debar kut.

hmm, lame jari aku tak menari-nari atas keypad lappy ni haa. rindu pun ado. tula time skola dulu, aku duk tensen buat kerje kursus akaun tahuu. pening+tensen+benggang dengan diri sendiri pun ado. kau bayangkanlah, dalam mase seminggu tu aku uruskan banyak perkara tahu, satu buat kerje kursus akaun, satu busy sebab uruskan perkahwinan sepupu aku. hmmm. takpelah yang penting mereka telah selamat di ijab kabulkan. huhuhu.

bila fikir-fikir balik, tak salah kalau aku korbankan masa aku sekarang menghadap buku demi masa depan aku kan. masa depan aku bergantung pada aku. kalau aku malas, yes, mungkin masa de…