Posts

Showing posts from February, 2013

Assalamualaikum

Hai *smile*
 Actually. saya taktahu nak post entry pasal apa. Tapi takpelah kan ? Harap-harap anda baca jelah ok ? Hehee~ okay, syukur alhamdullilah kita masih lagi hidup dimuka bumi Allah. Selain itu, saya ada satu berita yang menyayat hati, korang ada tengok berita tak kisah seorang pemuda yang terjatuh dalam sungai kelatan ? Subhanaallah, saya rasa sayu gile masa mendengar berita tersebut. Taktahu lah macam mane naseb family dia kan ? Sebagaimana yang saya tahu, sampai sekarang dia tidak diketemukan lagi. Itu apa yang saya tahu lah kan. Marilah kita sesama membaca surah Al-Fatihah and doa supaye dia diketemukan secepat yang mungkin. Amin amin amin. Okay, semalam sekolah saya ada menyambut hari jadi a.k.a happy bornday kepada pengetua sekolah saya. Seriuosly, baru saya tahu yang bufday beliau pada 18.feb, mean of that bufday saya lah dulu kan ? kan ? kan ? Hahahaha. Saya yakin pasti korang cakap saya nie tak care kan pasal pengetua sampai bufday beliau pun saya taktahu. Aduhai, mema…

SweetSixteen :')

Image