Posts

Showing posts from December, 2014

dunia baru lepas spm !!!!! yeayyy !!!

Assalamualaikum,
hai..

first of all, yea i really miss my blog. baru hari ni aku ad mase free, dan terasa nk update sikit-sikit. aku rindukan sangat dunia mengarang aku eventho dlm kepala aku takde ayat yg interesting *mybe masa karangan bm spm, aku karang banyak sangat so sekarang otak aku dah beku! hahahahaha.
hai guys, do you miss me? and yea, my blog not as popular and i don't think ramai yang datang menjenguk belog aku. well, takpe, untuk hiburan diri sendiri *kalau ada, alhamdullilah. heee

so, kehidupan lepas spm, yea !!! sangat-sangat bosan actually. aku goyang kaki gila-gila. tapi tulaa kehidupan macam ni tak best and i'm decided utk cari kerja. and korang rasa aku dapat ke kerje tu? idk...
susahnya nak cari kerja. org taknak ambil. what should i do? huhh, i'm bored already.
banyak benda yang aku nak buat masa cuti panjang ni. naseb baik aku tak dapat plkn. kalau tak, aku tak rase semua wish list aku tu, tercapai ke tak. hahaha.

so guys, aku stop smpai sini je dulu…