Posts

Showing posts from October, 2012

merdeka ?

ouhhhhhhyeahhhhhh *:) hahahhaa . kiter da merdeka . yeaahhhh !! segala yg ade dalam fikiran , sume dapat dihasilkan . dulu , mase seminggu nak exam , kakak sy belikan novel . Ya Allah , tahan jela nafsu aku ! seminggu lebih tahan nafsu daripade bace novel , yela , aku kang , kalau da tersentuh novel memang takde hentinya . ape boley buat . naseb mata laa tanggung . urmm , story about de exam , tahun nie , ade jee yang susa , da ade jee yg senang , but everything , tak boleh ditafsirkan jugak , sometimes when we over confident , sume problem tak akan menjadi , that why la , selalu laa beringat-ingat . berserah kepade Allah , yea , itu jee yg dapat dilakukan . yelaa , setelah kiter bertungkus-lumus , ape salahnya berdoa kepade Allah . kejayaan tak akan tercapai kalau kite tak penah nak menadah tangan untuk berdoa kepada Ilahi . sekarang , ape pun resultnya , akan aku menanti dengan penuh kesabaran dan keyakinan . InsyaAllah , Allah tolong sy . dah lame kan sy tak updates …