Posts

Showing posts from December, 2012

3o . 12 . 2012

Image
Assalamualaikum dan haii  hehehe, dah lame kan aku tak updates kan ? kan ? Oitttt !! Padehal baru beberape hari jea kott. Ishh, mengader sungguh aku nie. Hohoho^^ rindu pulak aku dekat  nie. Dah lame kott aku tak menulis . Tak sentuh buku langsung dan tak menulis langsung. Erkkk  acano aku nak buka buku ?? buku tingkatan 4 pun aku takde lagi. Mengarut sudaaa. Hahaha ! Lagi satu, aku suke menaip. Memang sejak azali lagi laa. Cume mase tuu, idk lagi kott about IT nie ha. Yela kan, mase tu aku duk dalam perut my mom kott. Hahahaha ! Okey, berbalik to our story, mesti awak-awak tanye kan ape maksud tarikh diatas. So, let's started our story. Jyeahhhh !!


        Okeyy, tarikh diatas bermaksud im will back to my hometown. hahaha #OhMyEnglish hahahaha !! aku akan balik terengganu pada hari ahad nie. Semua barang sekolah aku tak beli lagi. Ntahlah, selame aku stay kat selangor nie, aku goyang kaki je kot. Langsung tak fikir pasal barang sekolah. Ohmaigod !  bile aku bagitahu se…

Jalan - jalan ! !

Image
Assalamualaikum and haii  . Hohoho^^ , balik dari JB, terus aku updates kan . kan ? Extually , aku  dah taksabar sangat nak updates blog nie. Dari semalam lagi aku nak updates, tapi semalam , aku sampai dah agak lewat, jadi, akak aku suruh tidur jea, lagipun, kesian dekat budak-budak kan. Perjalanan dari Selangor ke Johor bharu bukannye dekat. Ambil masa jugak taw. Ape yang pasti, badan anda akan terase lenguh-lenguh, sakit belakang dan anything else.

     Sebenarnye, aku bertolak ke JB, malam . Bukannye pagi. Pada haritu, aku pergi Kuala Lumpur dulu sebab kak long ade kelas. Jadi, pagi tu kami pergi ke Wisma Cosways dulu. Kak long ade kelas sampai pukul 7.3o malam. So, kami kene tunggu kak long laa dulu sampai kak long abes kelas. Setelah sampai sane, kami makan pagi dulu dekat dalam wisma tu, lepas kami makan jea, kami dengan kak long pun berpisah. Kak long kene masuk kelas dah. Hohoho^^ mase tu, aku tengok muke iman macam nak nages jea tsskk . tskkk   .

     Lepas tu, abg …

OFF untuk beberape hari :")

Image
Sebelum itu, Assalamualaikum dan haii** :)   semalam aku dah post satu blog . Hari ini pulak tadi satu lagi cerita. Urmm, nak kate story, tak kott. Maybe luahan hati dari hati ke hati. Tadi, aku ade bukak mukabuku aku and yea, as im know, mukabuku aku telah diblock. So sad:( banyak betul dugaan aku at laman sosial nie kan. Tadi aku baru nak updates status untuk memberitahu tentang kewujudan blog aku nie. Aku jugak nak ucap : Thanks to Nurul Adlin Syahira because design my blog^^ that was really-really nice. Aku takpenah dapat blog yang awesome mcmnie.


       Aku baru jea nak mention name alyn, tapi bile aku cari, name alyn hilang :O aku jadi sangsi lepastuh aku check at poke-poke sebab aku dengan alyn selalu jugak poke-poke nie. Hoho^^ . Dan sekali lagi, aku rase nak *pengsan* sebab bile aku pegi profile alyn, ada perkataan ' ADD AS FREIND ' uahhh !! tsssk , tsssk :( aku takpenah lagi kott remove sesiape. Taktahu kenape dengan mukabukukuu tuh. Semakin hari, semakin mer…

School Holidays:')

Image
Dalam duka, ada suka. Dalam suka, ade seribu kali masalah . btw , Assalamualaikum and selamat sejahtera . Semoga berade dalam keadaan yang sihat walafiat. Alhamdullilah, aku masih ade ruang lagi untuk updates blog.
    Hahahaha^^ winkk - winkk . *HatiSedangGembira. tapi itulah, segembira mane aku, sesuke mane aku, seriang mane aku, aku tetap ade BIG PROBLEM, yang aku sendiri taktahu macam mane nak settlekan ia. Okey, hanye aku sahaje yang tahu , yea , hanye aku. Asalkan aku sudah membuat abah aku gembira, maka hati aku akan gembira. Bagi aku, abah dengan maa The Best Person. Aku tak mampu nak bahagiakan parents aku lagi. Tapi , InsyaAllah , suatu hari nanti. 
  One more thing, aku dah dapat blog aku kembali:) . Insyaallah , kalau tiada aral, aku akan post lagi. New blog nie membuat hati aku terus-terusan untuk updates. Hohoho^^ okeylah . Itu jea yang aku updates hari ini. thanks sebab sudi bace :) . Wassalam.

hai !! I'm backkkkkk :')

halo , halo . hohoho^^ excited sebenarnye nie. hahaha . seriuosly, aku teruja tersangat-sangat nie. ohmai , takboleh nak cakap macam mane perasaan sekarang--' hoho^^ . but , to @alynhyunnie1 , atin ucapkan terimakasih sgt-sgt . rase terharu pun ade . yea, selame nie , atin buat alone taw . sorang-sorang . so, atin rase sangat-sangat gembira sampaikan atin jerit panggil name akak atin like this : akak !!! new blog - new blog nie . cantik tak ? cantik tak ? kawan orang yang tolong designkan . hoho^^ , terEXCITED sangat-sangat , so for my beautiful friend and nice person a.k.a Nurul Adlin Syahira thanks . thanks . rasenye kite dok rapat mane , tapi alyn sanggup tolong atin . Alhamdullilah Tuhan , atin dapat kawan yg nice sgt-sgt . Harap persahabatan yang kite baru terjalin berape minggu yang lalu , kekal yea alyn ? hehe , Amin-Amin :)