Posts

Showing posts from June, 2013

Sukan tahunan :)

Image
Assalamualaikum and hai everyone ! sihat? Saya? Ahamdullilah, sihat walafiat. Lame dah tak menulis, tak meluahkan perasaan dalam belog nie kan. Terasa rindu je nie. Hahahaha. Btw, saya ada beberapa cerita yang nak dikongsikan bersame dengan anda-anda semua taw.

  Baru-baru nie, sekolah saya ada mengadakan hari sukan olahraga tahunan. Memang best sangat, macam-macam perkara saya dan kawan-kawan saya lakukan. Tapi, aktiviti yang saya masuk semua tak gempak ok. Bukannya taknak masuk, tapi saya jenis pemalu sikit nak beraksi didepan semua manusia kat situ. Tapi, saya ada join satu aktiviti nie taw. Satu je, takleh banyak-banyak nanti kesian pulak dekat semua student kalau saya masuk semua aktiviti nanti. HAHAHAHA ( perasan je, sila menyampah. Hehehehe ) Lagi satu, sukan yang saya masuk nie, kira senang lah sikit. Sikit je, takyah nak banyak-banyak sebab tak menang pun. HAHAHAHAHAHA.

  Tapi, bab hiasan khemah, pembarisan, saya masuk. Penat jugak lah sebab kene stay tengah panas. Tapi, t…