Posts

Showing posts from March, 2013

Selamat bercuti :)

Image
Assalamualaikum and haii :)

   Malam yang tenang, angin yang sepoi-sepoi bahase, wahhhhh, memang bestlah kan updates belog mase nie. Urmmm, saya dah lame tak post entry, dah berhabuk gile dah kutt, hehehe~ oklah my readers, kita taknak buang mase lagi, so just drop the subject ok.

  Malam nie sangat-sangat sunyi. Tambah-tambah kakak, adik lelaki saya, abang semuanye takde mase cuti. Ohhhh sadlife:( mase cuti saya hanya bersame dengan adik bongsu saya. Sedih betul. Selain itu jugak, cuti nie saya tak pegi melancong kat mana-mana. Hanya stay dekat rumah. jeaaa. Urmmm, sekarang, saya dah suka tengok cartoon story taw~ hahahahhahaha, bestt sangat cerita kartun. Rasenye, lagi best dari cerita ntah ape-ape--'
Selain itu, kakak saya ade jugak beli novel untuk saya. Wahhh ! semakin sayang dekat kakak saya. Hobi saya dikongsikan bersame-same kakak saya. Hehehehe. Actually, dia pun minat membace novel jugak, jadi, dia yang tukang beli, saya yang tukang baca. Best jugak kalau ada kakak yang …

Thank You:)

Image
Assalamualaikum and Hai *smile* okay, tarik nafas then hembus, dah ready nak baca ?? okayy, jom !

Bismillahhiromanirohim. Hari nie saya post entry lewat sedikit. Dah nak azan maghrib tapi saya masih lagi duk mengadap ke lappy nie. Kekadang bosan jugak sebab saya asyik-asyik on bende yang sama like twitter, mukabuku, blog. Urmm, ntahlah--' apa nak jadi dah dengan saya nie. Ish ish ish. *GaruKepala* hahahahaha

 Oklah, actually entry nie saya buat khas untuk seseorang. Coppps, bukan untuk pakwe/skandal/dan sewaktu dengannya ok. Ini entry,  khas saya tuju untuk sahabat saya dunia akhirat. Sahabat yang baik susah nak cari taw. Banyak sangat dosa saya dekat dia tapi dia still lagi buat baik dengan saya, *sebak*
Korang nak tahu tak apa dose saya dekat dia?
firstly
-2, 3, minggu yang lalu, saya penah tak layan dia.
-saya penah buat taktahu bile dia cakap dengan saya.
-saya penah lukai hati dia.
-Then, sampai ke satu tahap, saya penah mengumpat pasal dia. 
Jahat kan saya? Yea, saya akui …

Back Together ?

Assalamualaikum and hai. *OneAbigSmile* ok, ambil mood japppp...... loadinggggg..... hehehehe

     Bismillahhiromanirohim, ok korang, actually, sekolah saya hari nie cuti. Bukan sekolah saya jea kott. Seluruh teganu maybe. Hehehe. Ntahlah, taktawww. Hahahahaha. So, saya ada masa lah siket nak updated kan. Kawan saya cakap belog saya dah nak berhabuk sebab lame sangat tak update entry. Hahaha, jahat betul. Oklah, oleh kerana saya taknak kasi belog saya nie berhabuk, so, terpakse lah updates apa sahaja yang ada dalam otak nie kan.

 Sebenarnye, 2, 3 hari nie, saya happy cket. I'm don't know why. Hehehehe~ tapi itulah, saya tak boleh happy sangat. Takut tuhan tarik balik kan. Adakala kita bergembira, kita takboleh lupe Allah. Allah bagi nikmat, so, kita patut mensyukuri atas pemberian-Nya. *takeAnote* so, seperti tajuk saya diatas, back together ? what mean of that?? ewww --' . Hahahaha. Ok ok, maksud tajuk diatas tuu, sebenarnye saya tuju dekat crush saya. Btw, saya …