Posts

Showing posts from April, 2014

apabila hati berbicara.....

Assalamualaikum..
haii..

dah lama aku tak menjengah laman belog aku, aku busy, sangat sangat. tambah-tambah pulak, kerja kursus akaun dah start dah. what the fish -,- memang takleh nak rehat langsung. tap dekat sekolah petang tadi, baru buat lejar, tapi itulah, lejar pun dah boleh buat kepala aku rase macam nak hentak kat dinding je. lollll.

btw babe/dude malam ni kann, memang part sedih sikit ni. dah memang aku sedih kut. bukak utube pun dengar lagu "DE MEISES- DENGARLAH  BINTANG HATIKU" duk ulang-ulang dari tadi. apalah aku nikan.. tapi babe, lagu tu best, memang aku menjiwai sangat sangat... sebab kisah dia sangat sangat sedih...


malam ni takde topik yang best, aku cuma nak luah apa yang aku tengah fikirkan sekarang.. sekarang, pendrive aku hilang. ntah kemana pergi aku pun taktahulah. aku sayang sangat sangat kat pendrive aku. banyak moments yang aku simpan dalam tu. baru ingat nak tunjuk moments2 tu kat anak anak aku pada SUATU HARI nanti. HAHAHAHAHAHAHAHAHA. hm hm hm, …