sebab dah rindu dkt blog aku!

Asslamualaikum,
hai

tadi cek email dan yela sekali cek email tu, fikiran aku melayang entah ke mana dan aku mula mengingati blog kesayangan aku ni haa. waaa, dah lame gile ya aku tak update. busy wei, hahahahaha. entah ad org baca ke tidak blog aku ni pun aku taktahu. hari selase lps, dak-dak spm amek result 2014 kan, dan aku termasuk jugak laaa tuuu. alhamdullilah result ok, sedap mata memandang lah kata kau. hahahaha, tapi tula susah sekarang. nak masuk u, tapi taktahu nak masuk bidang apa. last-last abah aku suruh je isi dulu. isi yang mana aku suka, yang mana aku minat dan kalau boleh taknak laa semua aku pilih berdasarkan aku minat je. kena pilih ikut kemampuan laa kata orang an. ohh keliru sungguh! tapi takpelah sbb cita-cita aku ni nak jejak kaki dekat u. nak merasai pembelajaran dekat sane. well bestnya! hahahaha doa-doakan aku ya! sekarang masih kerja dan taktahu bile nak behenti bekerja sebab dah mulai sayang dengan pekerjaan aku sebagai 'assistant butik'. hahahahaha. tu salah satu wish list aku nak ada butik taw. mudah-mudahan aku dapat capai apa yang aku nak. amin amin amin. oklers guys, i have to go right now. babai!

Comments

Popular posts from this blog

Apa maksud 'BESTIE' ?

-,-

temu ramah ?