tenz ALLAH:3

haii peeps:)
YOW !!! ader orang kate saya macam orang tue ?
ader ke patot ? tak ptot .. tak patot

today 16/4/2011 .. macam-macam bende yang berlaku .. ader berite baek .. ader berite buruk .. ohmaiii .. tak taw saya ley kuatkan semangat atau tidak .. effect dia tersangat laaa menakutkan .. untuk hari-hari yang lepas,alhamdullilah saya happy .. without a tears .. saya cube untuk stay happy .. walau dalam keadaan macam mane pom .. saya adalah saya .. diri  saya .. saya taknak jadi orang laen .. saya taknak tiru gaye orang ..
pertame-tame,saya dapat taw yang saya mesti masox camping .. uwahhhhh !!! terbaek kan ? xselly,saya taknak masox,ohmaiii .. tapi saya kene masox ..  without a reason .. happy tuw memang .. ofcoz laaa saya happy .. pertame,saya dapat masox berkhemah .. kadet polis punye .. saya takut polis,tapi saya masox kadet polis .. macam mne tuhh ?? aduhhh !!  kedua,saya happy sbb kalau masox camping,mesti kite ade pengalaman yg sangat-sangat manis kan ?
tapi im still in sadly:( saya tak ready na pegi even dulu saya penah pegi camping , mean nie bukan kali pertame laaa .. hehehe .. but , sebelum nak pegi ,mesti fikir yang pelik-pelik .. but who care ?? hahahahaha .. im know .. im not alone .. ALLAH always be with me:) but,  MR.F taktaw yang saya na camping .. macam mane saya na bagitaw dia yang saya kene pegi camping ? dia sangat-sangat busy .. even saya taw dia bawak tfon mase tuw .. ohmaii .. dia ader sms saya .. but, not always juz rarely .. but sokey,saya faham dia ,, dia stay at hostel .. mesti jadual padat .. nevermind MR.F .. saya kan budak baik ? saya  changed myself for my future .. satu jer saya na bagitaw,saya kene pagi camping,so mase hari kamis awk balek,hari kamis jugak laaa saya berangkat.. 3 hari kite tak sms .. sokeylaaa .. saya rase takade rezeki kot kite tuk 2 minggu nie .. hari sabtu saya balek.and hari sabtu tuw jugak laa awk balek hostel awk .. urmmmmm:( im realy sad .. na nagessss !!!!
but sokey.. doakan saya baik-baik sajer selame saya berade disane .. doakan supaye saya berade dalam keadaan yang baik-baik.. ye ?

Comments

Popular posts from this blog

Apa maksud 'BESTIE' ?